Tvt:tä aikuisten S2-opetukseen

Tervetuloa blogiini!

Tämä blogi on materiaaliportaali, jossa esittelen erilaisia internetistä löytyviä materiaaleja, joita voi käyttää aikuisten suomi toisena kielenä -opetuksessa. Samalla esittelen myös joitain tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimella käytettäviä ohjelmia ja annan ideoita siitä, miten niitä voisi hyödyntää opetuksessa tai itsenäisessä opiskelussa. Pelkkien likkien ja materiaalin kuvausten sijaan yritän arvioida materiaalien toimivuutta ja millä tavalla niitä voisi hyödyntää.

Toivon, että omat linkkini ja vinkkini ovat vain osa blogin sisällöstä, ja sinä sen lukijana ja käyttäjänä kirjaisit omat ideasi, linkkisi ja kokemuksesi blogin kommentteihin!

Creative Commons -lisenssi
Tämän blogin sisältö on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Tämä lisenssi tarkoittaa, että kaikki tässä blogissa julkaistu sisältö on vapaasti muunneltavissa ja käytettävissä mihin tahansa tarkoitukseen, kunhan laitat sen myös itse jakoon saman lisenssin alla. Tämä ei tietenkään koske mitään blogin ulkopuolista materiaalia, joihin linkit johtavat.

Blogi on kurssityö Jyväskylän yliopiston oppimisen teknologiat -kurssille.

Hyviä oppimisen hetkiä S2-tvt:n parissa! :)

Reetta Niinisalo

1 kommentti:

  1. Hei Reetta! Kirjoitan vähän samalla idealla blogia, ja on tosi kiva, että joku muukin kerää linkkejä kasaan opeille avuksi. Jos ei ole sinulle suuri vaiva, olisi kiva saada postaukset aikamerkinnällä. Näin lukija voisi helposti arvioida, ovatko linkit vielä voimassa vai mahdollisesti vanhentuneita. Terveisin Jenni

    VastaaPoista

Mitä mietteitä sinulla on tästä?